BAKA MÉHÉSZETTelefon : 06 70 340 8173
Mail: mezshop1@gmail.com
Cím: Baka János
2635 Vámosmikola Ipoly u. 6.
Honlap:
http://mezshop.shp.hu
FRISSEN PRÉSELT ROSTOS GYÜMÖLCSLÉ
A termék piros/alma és feketeribizli/alma ízekben is kapható!A vállalkozás bemutatásaSági Béla mezőgazdasági vállalkozó több mint 25 éve foglalkozik gyümölcstermeléssel Magyarország északi – Ipoly, Duna- Börzsöny határolta –térségében. A művelt gyümölcsös területe meghaladja az 50ha-t. Saját területről szüretelt gyümölcsök adják az alapanyagát a bag-in-box csomagolási rendszerben piacra kerülő frissen préselt 100%-os rostos gyümölcstartalmú gyümölcslének.
Sági Béla
2635 Vámosmikola,
Ipoly u. 1.
Mobil: +36306320375
e-mail: ifjsagibela@gmail.comI. Megnevezés:
- 1. Frissen préselt rostos gyümölcslé
II. Az élelmiszer leírása:
- 1. Megnevezés: Frissen préselt Almalé
2. Összetevők: 7,5 kg friss alma leve
3. Az alkalmazott technológiai segédanyagok felsorolása: Az előállítás során segédanyag nem kerül felhasználásra
4. Az előállítási eljárás: A alma kézzel történő válogatása majd mosása után darálásra kerül. Darálás után préseléssel kerül kinyerésre az almalé, mely ülepítő-tartályokba kerül, nagy rostok szűrése után. A lé ülepítés után pasztőrözéssel kerül tartósításra. A pasztőrözés 79-80° között megy végbe. Pasztőrözést követően a natúr almalé forrón kerül tasakba töltésre, mely légmentesen műanyag csappal kerül lezárásra. A kihűlt műanyagtasak papírdobozba kerül csomagolásra.
5. A termék csomagolása: A műanyagcsappal ellátott – hőálló, többrétegű- fólia tasak légmentesen kerül lezárásra a forrón töltést követően egy műanyag csappal, mely technológia nem igényel sem védőgáz, sem egyéb más anyag használatát. A tasak hullámpapír dobozba kerül. A tasak 5L űrtartalmú, mely az azt befogadni képes papírdobozba kerül csomagolásra. A csomagolás megvédi a gyümölcslevet az oxidációtól. A tasak „csapolás” közben fokozatosan összezsugorodik, mely biztosítja a légmentes belső tér fenntartását.
III. Minőségmegőrzési/fogyaszthatósági időtartam:
- 1. Felbontás után a gyártástól számított 1 év, felbontás után 2-3 hét
IV. Tárolási feltételek:
- 1. A dobozt száraz, hűvös helyen kell tartani, felbontás után ajánlott a hűtőben való tárolás