Helyi termékek - Vámosmikola Község Honlapja
 
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]

Számláló (2012.02.21-től)
Ma
Összesen: 2
Egyedi: 1

Legtöbb
Összesen: 117292
Egyedi: 44899

Oldal ...
Összesen: 192549
Egyedi: 89157
Valutaárfolyamok

Valutaváltó


=
Helyi termékek
BAKA MÉHÉSZET



Telefon : 06 70 340 8173
Mail: mezshop1@gmail.com

Cím: Baka János
2635 Vámosmikola Ipoly u. 6.

Honlap: http://mezshop.shp.hu




FRISSEN PRÉSELT ROSTOS GYÜMÖLCSLÉ





A termék piros/alma és feketeribizli/alma ízekben is kapható!




A vállalkozás bemutatása

Sági Béla mezőgazdasági vállalkozó több mint 25 éve foglalkozik gyümölcstermeléssel Magyarország északi – Ipoly, Duna- Börzsöny határolta –térségében. A művelt gyümölcsös területe meghaladja az 50ha-t. Saját területről szüretelt gyümölcsök adják az alapanyagát a bag-in-box csomagolási rendszerben piacra kerülő frissen préselt 100%-os rostos gyümölcstartalmú gyümölcslének.

Sági Béla
2635 Vámosmikola,
Ipoly u. 1.
Mobil: +36306320375
e-mail: ifjsagibela@gmail.com



I. Megnevezés:
  • 1. Frissen préselt rostos gyümölcslé

II. Az élelmiszer leírása:
  • 1. Megnevezés: Frissen préselt Almalé
    2. Összetevők: 7,5 kg friss alma leve
    3. Az alkalmazott technológiai segédanyagok felsorolása: Az előállítás során segédanyag nem kerül felhasználásra
    4. Az előállítási eljárás: A alma kézzel történő válogatása majd mosása után darálásra kerül. Darálás után préseléssel kerül kinyerésre az almalé, mely ülepítő-tartályokba kerül, nagy rostok szűrése után. A lé ülepítés után pasztőrözéssel kerül tartósításra. A pasztőrözés 79-80° között megy végbe. Pasztőrözést követően a natúr almalé forrón kerül tasakba töltésre, mely légmentesen műanyag csappal kerül lezárásra. A kihűlt műanyagtasak papírdobozba kerül csomagolásra.
    5. A termék csomagolása: A műanyagcsappal ellátott – hőálló, többrétegű- fólia tasak légmentesen kerül lezárásra a forrón töltést követően egy műanyag csappal, mely technológia nem igényel sem védőgáz, sem egyéb más anyag használatát. A tasak hullámpapír dobozba kerül. A tasak 5L űrtartalmú, mely az azt befogadni képes papírdobozba kerül csomagolásra. A csomagolás megvédi a gyümölcslevet az oxidációtól. A tasak „csapolás” közben fokozatosan összezsugorodik, mely biztosítja a légmentes belső tér fenntartását.


III. Minőségmegőrzési/fogyaszthatósági időtartam:
  • 1. Felbontás után a gyártástól számított 1 év, felbontás után 2-3 hét

IV. Tárolási feltételek:
  • 1. A dobozt száraz, hűvös helyen kell tartani, felbontás után ajánlott a hűtőben való tárolás



Dr. Rétvári Bence
Pályázatok

Magyar Falu Program
BELÉPÉS


Bűnmegelőzési Projekt

BELÉPÉS


Naptár, névnap
Névnap és dátum script




Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva. Az oldalt Bárdi Alex készítette.